Spider-Man monsterhit staat snel op Netflix!

News
woensdag, 18 oktober 2023 om 12:00
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
Over maar een paar dagen verschijnt Marvel’s Spider-Man 2 voor de PS5. Maar wie avonturen van Spider-Man liever als film ervaart heeft deze maand ook mogelijk iets om naar uit te kijken. Spider-Man: Across the Spider-Verse komt namelijk naar Netflix.
Eerder dit jaar was Spider-Man weer te zien in een spectaculaire bioscoopfilm. Across the Spider-Verse, het vervolg op Into the Spider-Verse, werd enorm goed ontvangen en leverde ook behoorlijk wat op voor Sony. Hij werd de best verdienende film uit de geschiedenis van Sony Pictures Animation.
Als je die thuis nog eens wil zien, kan dat waarschijnlijk binnenkort. Het is namelijk onthuld dat hij vanaf 31 oktober op Netflix te zien is in de VS (via Deadline). Data voor de rest van de wereld zijn niet bekend, maar een streamingrelease in Nederland is waarschijnlijk niet ver weg.

Spider-Man: Across the Spider-Verse vervolg laat op zich wachten

Spider-Man: Across the Spider-Verse liet kijkers achter met een cliffhanger en de belofte van een vervolg. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse maakt een trilogie van het verhaal van Miles Morales. De bedoeling was dat de film redelijk vroeg in 2024 zou verschijnen.
Het is alleen onzeker of dat mogelijk is: de releasedatum is voorlopig geschrapt. Door de acteursstaking in Hollywood liggen de opnames van de stemmen in de film even stil. De animatie kan ook niet worden afgemaakt zonder dat alle stemmen zijn opgenomen, dus de productie staat grotendeels op pauze.

Populair Nieuws