Fan maakt toffe supercut iconische PS4 karakters

News
donderdag, 25 februari 2021 om 12:00
ghosts of tsushimaf1660489492
Met State of Play op donderdagavond is het tijd om alvast lekker in de sfeer te komen. Gelukkig heeft een PlayStation fan een toffe supercut gemaakt van alle iconische PS4 karakters.
Met de komst van de PS5 zullen we steeds vaker terug gaan blikken naar de PS4-generatie en wat die generatie zo goed maakte. Een fan besloot om zelf maar even een supercut in elkaar te knutselen van allerlei iconische karakters die we op de PS4 hebben mogen verwelkomen. Naast Jin Sakai uit Ghost of Tsushima zien we bijvoorbeeld ook Ellie en Abby uit The Last Of Us Part 2.
Nog heel veel andere games verschenen in de supercut zoals God of War en Bloodborne. Eigenlijk is het gewoon te veel om op te noemen en is het dus aan te raden om de supercut van de fan zelf even te kijken.

State of Play

Het zou niet gek zijn als Sony besluit om State of Play met deze supercut van iconische PS4 karakters te openen. Misschien sluiten ze er wel mee af, we weten het niet zeker natuurlijk. Aangezien we volgens Sony zelf nog wel even moeten wachten voor de PS5 fatsoenlijk beschikbaar is, geeft de supercut misschien ook wel inspiratie om een paar nieuwe games voor de PS4 op te pikken.
In de supercut zien we natuurlijk allerlei PlayStation exclusives, maar het lijkt erop dat de felbegeerde exclusives binnenkort allemaal richting PC gaan. Dat zagen we natuurlijk al met Horizon Zero Dawn en over een paar maanden krijgen we het te zien met Days Gone. De supercut is dus eigenlijk ook een soort van stiekeme PC Showcase.