Spider-Man pak te zien op setfoto's

  Nieuwe setfoto’s van de aankomende Spider-Man film zijn online gekomen. Voor het eerst sinds Spider-Man Far From Home krijgen we Tom Holland weer te zien als deze ontzettend populaire superheld. Er is wel een erg opvallend iets aan deze foto’s, op een van de twee zien we namelijk het pak.

  Twee foto’s verschijnen op Twitter, waarvan een alleen Tom Holland met een mondkapje en een trui aan laat zien. Op de andere foto zien we Spider-Man met zijn pak aan en deze ziet er behoorlijk bekend uit. Aan het einde van Far From Home heeft hij ditzelfde pak, maar wie weet krijgen we toch wat nieuwe dingen te zien.

  Knutselen met pak

  In Spider-Man Far From Home krijgen we een scène te zien waarin Peter Parker wordt opgehaald door Happy in ons eigen prachtige land. In de Jet waarmee hij wordt opgehaald begint hij zelf een nieuw pak te maken. Dit doet natuurlijk denken aan Tony Stark. Aan het pak van Iron Man zagen we dan ook iedere film een aantal verbeteringen en de kans dat we dit ook in de aankomende Spider-Man film zullen zien is absoluut aanwezig.

  Meerdere Spider-Men

  In de derde Spider-Man film met Tom Holland krijgen we ook oude Spider-Men te zien. Het is namelijk al bevestigd dat ook Toby Maguire en Andrew Garfield een rol zullen gaan spelen in deze film. De acteurs speelden allebei eerder Spider-Man, dus de kans is groot dat we in de aankomende film een multiverse situatie te zien krijgen. Ook Doctor Strange zal voor gaan komen in Spider-Man 3, waardoor dit absoluut mogelijk is!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.