Geheime kamer voedt Pokémon Legends Arceus DLC speculatie

News
maandag, 14 februari 2022 om 17:00
pokemon legends arceusf1614608120
Pokémon Legends: Arceus is goed ontvangen en ook razend populair gebleken. Het zou dan ook geen wonder zijn als de game DLC zou krijgen. Nu is er een geheime kamer ontdekt in de game, waardoor speculatie over DLC weer lekker is aangewakkerd.
Dit artikel bevat lichte spoilers voor het begin van Pokémon Legends: Arceus.
Wie begonnen is aan Pokémon Legends: Arceus weet inmiddels dat de protagonist aan het begin van de game uit het heden naar het verleden reist om daar aan een avontuur te beginnen. Van deze moderne tijd waarin het personage aanvankelijk leeft zien we alleen niets, afgezien van zijn of haar kleding en smartphone. Nu is ontdekt dat er een moderne slaapkamer te vinden is in de game.
De slaapkamer is ontdekt door DeepGameResearch op Twitter, die zich daarvoor buiten de grenzen van de map moest begeven. De kamer lijkt op elke andere slaapkamer waar Pokémon-games meestal in beginnen. Zo staat er zoals altijd een tv met de meest actuele Nintendo-console aangesloten (in dit geval een Switch).

Wat betekent dit voor Pokémon Legends Arceus DLC?

Het is goed mogelijk dat deze slaapkamer gewoon een overblijfsel is van ongebruikte content. Wellicht was er in het originele begin van de game nog een stukje te spelen in de moderne wereld. Toch denken sommige fans dat het kan gaan om een kamer die bedoeld is voor toekomstige DLC, waar Game Freak dan al vroeg aan begonnen moet zijn.
Het is nog onduidelijk of Pokémon Legends Arceus DLC krijgt. Het lijkt zeker niet onmogelijk nadat Pokémon voor het eerst met DLC experimenteerde voor Pokémon Sword en Shield. Zelfs als er DLC komt is het nog steeds afwachten of deze slaapkamer daarvoor gemaakt is (of ervoor gerecycled wordt).