Mogelijke Elden Ring DLC-hint in verborgen arena

News
maandag, 07 maart 2022 om 14:00
elden ringf1644844576
Het lijkt mogelijk dat Elden Ring DLC krijgt. Er zijn namelijk verborgen arena’s in de game gevonden. Er wordt gespeculeerd dat deze bedoeld zijn voor een PvP-DLC.
FromSoftware’s nieuwe game Elden Ring geniet een behoorlijke populariteit. De game heeft veel spelers op Steam en trok bij launch ernorme aantallen kijkers op Twitch. Het is dan ook geen wonder dat er al discussie is over de mogelijkheid van DLC voor de game.
Deze discussie wordt ook gevoed door een recente ontdekking in de game. Lance McDonald, een bekende modder van FromSoftware games, heeft namelijk een soort Colosseum gevonden in Elden Ring. De toegang tot dat Colosseum is alleen nog geblokkeerd.
In meerdere regio’s van de game is een dergelijke arena te vinden. Veel fans denken dan ook dat deze verborgen arena’s in de game wijzen op DLC. Er wordt in het bijzonder gedacht aan multiplayer PvP-content. Een andere suggestie die wordt opgeworpen is een boss rush-modus.

Precedent voor PvP DLC

FromSoftware is DLC zeker niet vreemd. Verschillende games van de ontwikkelaar kregen na launch flinke uitbreidingen. Ook PvP zou geen eerste keer zijn. De eerste DLC van Dark Souls 3 bevatte bijvoorbeeld ook een PvP-arena.
Op het moment is er niets officieel bekend over eventuele Elden Ring DLC. Dat is ook niet zo gek, want de game ligt nog niet bijzonder lang in de schappen. Mocht je nog moeite hebben om je door de ‘normale’ content van de game te slaan, dan kun je wat tips krijgen in Elden Ring voor Dummies.