GTA 5 acteur heeft paniekmomentje om GTA 6

News
woensdag, 20 december 2023 om 9:00
gta 6f1701953898
We weten nog weinig over wie er naast de nieuwe hoofdpersonen zoal te zien zal zijn in GTA 6. Soms brengt Rockstar bekende personages terug, maar daar kan nog niemand iets over zeggen. Eén van de belangrijkste acteurs voor GTA 5 leek zelfs een klein beetje paniekerig toen hij in een interview in verband gebracht werd met GTA 6.
Wie meewerkt aan een groot project als GTA 6 mag daar meestal niet teveel over zeggen. Datzelfde geldt voor Ned Luke, die Michael de Santa speelde in GTA 5. Onlangs was hij te gast in een podcast van life coach en voormalig juwelendief Larry Lawton, waar hij onverwacht in alle talen moest ontkennen iets te weten over GTA 6.
Lawton introduceerde de acteur namelijk als “Michael uit Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto VI”. Dat laatste is natuurlijk allerminst bevestigd en Luke heeft dan ook een vrij geschokte reactie op het horen van zijn betrokkenheid bij GTA 6. Meteen na de introductie breekt de acteur in om even te benadrukken dat er niets bekend is over zijn betrokkenheid.
Lawton en Luke houden het er maar bij dat Lawton als wat oudere medemens wel eens dingen zegt die nergens op slaan. Uiteraard zijn er toch mensen die het balletje opwerpen dat Lawton hier misschien per ongeluk iets onthuld dat hij niet had mogen zeggen. Veel reden om dat te denken is er alleen niet.

Komt Michael de Santa terug in GTA 6?

Het zou overigens opmerkelijk zijn als Ned Luke zijn rol weer oppakt in GTA 6. Zoals hij zelf later in de podcast zegt, is het ongebruikelijk dat de hoofdpersonen van een eerdere game terugkeren in de nieuwe GTA. Maar Luke moet zich zelfs tien jaar na de release van GTA 5 nog steeds houden aan een geheimhoudingsverklaring, dus hij kan er niet daadwerkelijk iets over zeggen.