Bol geeft deze kerstvakantie korting op games!

News
woensdag, 27 december 2023 om 12:30
bolcomf1595427884
Kerst zit er alweer op, maar de kerstvakantie is nog maar net begonnen. Als je nog iets zoekt om je een beetje bezig te houden, kun je natuurlijk een game overwegen. Er zijn allerlei titels met korting te scoren bij bol!
De kerstvakantie is niet voor iedereen even lang, maar als het een beetje meezit heb je nog anderhalve week vrij. Misschien kun je die tijd volmaken met je kerstcadeautjes, maar anders is het misschien wat om een game te halen. Dan kan nu met korting.

Korting op games bij bol.com!

Er zijn namelijk nieuwe gaming deals bij bol.com! Verschillende titels gaan voor een prikkie over de toonbank. Wij hebben een paar leuke deals op een rij gezet.
Uiteraard zijn er nog meer games in de aanbieding. Als het bovenstaande het niet voor jou is, dan kun je dus nog even kijken bij bol.com zelf. Wellicht zit er daar wel iets voor je bij.
Intussen zijn er natuurlijk nog meer gaming deals te scoren. De Steam Winter Sale is bijvoorbeeld nog bezig. PC-gamers kunnen daarin tot in januari nog flinke korting scoren op topgames, waaronder vrij recente titels.