Speel Princess Peach Showtime in stijl met deze Switch controllers

News
vrijdag, 22 maart 2024 om 11:00
princess peach showtime 3f1708324654
Voor het eerst in bijna 20 jaar heeft Princess Peach een eigen game. Dat blijft ook op hardware-gebied niet onopgemerkt. Tegelijk met de game zijn er namelijk bijpassende Joy-Con controllers uitgebracht.
Hoewel de Switch-console niet heel veel varianten heeft, kun je hem naar hartelust aan je eigen smaak aanpassen. Door de jaren heen zijn er Joy-Cons uitgekomen in heel wat verschillende kleuren. Ook ter gelegenheid van de release van Princess Peach Showtime! is er een nieuw paar Joy-Cons.
Deze zijn pastelroze, een kleur die natuurlijk nooit ver weg is wanneer Princess Peach van de partij is. De kleur roze was zelfs een halte op de weg naar de naam van de prinses. Princess Peach Showtime! speel je dus helemaal in stijl met deze nieuwe controllers.
Verder zie je trouwens niet direct aan deze controllers dat ze iets te maken hebben met Princess Peach. Wie niet zoveel heeft met de prinses, maar de Switch gewoon een roze kleurtje wil geven, kan ze dus ook met een gerust hart in huis halen.

Princess Peach Showtime! maakt Peach eindelijk de held

Hoewel Peach al lang niet meer altijd zit opgesloten in het kasteel van Bowser, is het zeldzaam dat ze haar eigen game krijgt. Gelukkig slaat ze op het podium van haar nieuwe Switch-game geen modderfiguur. De game is niet al te moeilijk, maar wel leuk, zoals je ook kunt nalezen in onze review.