Speel een van de beste games van 2023 nu gratis via Steam!

News
woensdag, 17 mei 2023 om 11:00
dead space remakef1627024754
We hebben in 2023 al aardig wat mooie games voorbij zien komen. Het jaar begon ook meteen goed met de remake van Dead Space. Deze is nu gratis te spelen via Steam.
Hoe goed een game ook is, je weet nooit of je hem zelf leuk vindt tot je hem probeert. Gelukkig kun je af en toe een game gratis spelen, bijvoorbeeld in de vorm van een demo of een proefperiode. Momenteel kun je Dead Space een poosje gratis spelen via Steam.
Je kunt tot en met 29 mei gebruik maken van deze optie. Dead Space is dan 90 minuten lang gratis te spelen. De meeste spelers zullen in die tijd niet heel ver komen, maar het is genoeg om goed kennis te maken met de game. Mocht de game bevallen, dan kun je hem in dezelfde periode dat je hem gratis kunt spelen, ook met 20 procent korting scoren.
Wie goed bekend is met Steam zal misschien gemerkt hebben dat 90 minuten korter is dan de twee uur die je een game kunt spelen voordat je op Steam je recht op geld terug verliest. Wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat deze proefperiode eigenlijk niet heel geweldig is. Maar in dit geval hoef je dus niet als de game niet bevalt je geld terug te vragen, wat toch wat stappen scheelt.

Dead Space remake flink verbeterd

De remake van Dead Space kreeg bij release van vrijwel iedereen veel lof, ook hier op XGN. De game is trouw aan het origineel, maar op het gebied van graphics en audio flink verbeterd. Bovendien zijn veel verbeteringen die je in Dead Space 2 en 3 vondt in de remake ook aan het eerste deel toegevoegd.

Populair Nieuws