Scoor nu goedkoop een PS5-bundel met God of War Ragnarok!

News
woensdag, 17 mei 2023 om 10:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Games en consoles worden steeds duurder. Maar gelukkig kan je nu profiteren van een mooie actie, door goedkoop een PS5-bundel met God of War Ragnarok te scoren!
Al sinds release is de PlayStation 5 een gewilde console, maar lange tijd is het bijna onmogelijk geweest om de next-gen console te bemachtigen. Dat kwam enerzijds door een tekort aan semi-conductor chips en anderzijds aan scalpers, die bijna alle zeldzame consoles wisten te bemachtigen - om ze vervolgens voor de hoofdprijs door te verkopen.
Gelukkig is de productie van de PS5 nu op volle toeren bezig en kan het apparaat eindelijk normaal gekocht worden. In de tussentijd heeft Sony alleen wel besloten om de adviesprijs van de PlayStation 5 verhogen van 499 euro naar 549 euro. De PS5 is dus geen goedkoop apparaat, maar gelukkig kan je nu wel profiteren van een mooie actie.

Meesterwerk voor een spotprijsje

Momenteel kan je een PS5-bundel met God of War Ragnarok bij bol.com bemachtigen voor 559 euro. Dat betekent dat je het meesterwerk van Santa Monica Studio voor slechts een tientje bij de next-gen console krijgt!
In onze review van God of War Ragnarok werd de game beloond met een machtige 9,8! Wij waren zeer te spreken over het verhaal van epische proporties, het briljante vechtsysteem, een fenomenale cast en de prachtige ontdekkingsreis. God of War Rangarok is dus een game die je niet wil missen op de PS5!

Populair Nieuws