Marathon voor Star Wars-superfans snel in de bioscoop

News
zaterdag, 23 maart 2024 om 15:00
De Star Wars-fans zijn nog altijd heel geliefd, maar voor een groot aantal is het een tijd geleden dat ze op het witte doek te zien waren. Als je ze graag in de bioscoop zou zien, kun je binnenkort de hele Skywalker Saga afstrepen. Kinepolis organiseert namelijk een grote marathon.
Op 4 mei is het Star Wars-dag en eigenlijk is er elk jaar wel iets te doen om dat te vieren. Dit jaar wordt er flink uitgepakt met een marathon die alle negen films in de Skywalker Saga naar de bioscoop brengt. In Nederland is deze exclusief te zien bij Kinepolis Jaarbeurs Utrect en Kinepolis Enschede.
Het is een lange zit om alle negen films achter elkaar te zien. De marathon start namelijk al om 11.00 uur ‘s sochtends op 3 mei en is pas afgelopen om (naar schatting) 12.00 ‘s middags op 4 mei. Je bent dus een hele dag in de bioscoop Als je wil kun je je ticket upgraden met een food deal, wat inhoudt dat er eten voor tijdens de marathon, inclusief een ontbijt op zaterdag, wordt verzorgd door Kinepolis.
De films worden vertoond in dezelfde volgorde waarin ze oorspronkelijk naar de bioscoop kwamen, dus eerst krijg je de originele trilogie te zien, gevolgd door de prequels en als laatste de sequels. Een ticket voor de marathon kost 75 euro. Er is natuurlijk beperkt plek, dus als je erbij wil zijn, is het misschien slim om klaar te zitten wanneer de kaartverkoop begint op 29 maart om 17.00 uur.

Star Wars The Phantom Menace ook los te zien bij Kinepolis

Zoals je misschien weet is er één Star Wars-film die dit jaar extra in de spotlight staat voor zijn 25-jarig jubileum. Al eerder werd bekend dat The Phantom Menace opnieuw naar de bioscoop komt om zijn verjaardag te vieren. Kaartverkoop voor deze voorstellingen, tevens bij Kinepolis, start op hetzelfde moment als die voor de marathon.