Bol gaat maandag los met nieuwe 7-daagse sale

News
zondag, 24 maart 2024 om 9:00
bol 7 daagsef1711025027
Bol is geen vreemde als het gaat om het organiseren van grote sales. Dat bewijst de webshop nu opnieuw, want maandag gaat Bol los met een nieuwe 7-daagse sale.
Om de zoveel tijd komt Bol met een zogeheten 7-daagse. De hele week lang wordt dan vrijwel elke categorie op de webshop in de sale gegooid. Van boeken, muziek en kleding tot aan films, series en televisies. Vanaf aankomende maandag is het weer zover.
De kans is groot dat er ook de nodige games en gaming accessoires in de aanbieding zullen zijn. Tijdens de vorige Bol 7-daagse kon je namelijk profiteren van hoge korting op een hele lijst aan mooie titels en accessoires. Uiteraard zullen we op XGN de mooiste deals maandag uitlichten.

Flitsdeals bij Bol

Naast de reguliere aanbiedingen die er meerdere dagen, of in sommige gevallen zelfs de hele week, op blijven staan, kunnen bezoekers ook van andere deals profiteren. Tijdens de 7-daagse zijn er namelijk ook flitsdeals, die alleen gelden tussen 19:00 en 22:00. Je moet er daarvoor dus snel bij zijn. Die deals bestaan over het algemeen ook uit hoge korting, dus je wil ze niet missen.
De flitsdeals kan je alleen niet terugvinden op de website van Bol. De aanbiedingen zullen namelijk alleen komen te staan op de app van de webshop. Wil je er dus van profiteren, dan kan je hier de Android app downloaden en hier de iOS app.