Sony PS5 HD Camera nu met veel korting te scoren!

News
woensdag, 12 januari 2022 om 13:00
Met de PlayStation 5 kan je vrij eenvoudig je games streamen voor een groot publiek. Als je dat naar een hoger niveau wil tillen, dan is de Sony PS5 HD Camera een goede toevoeging. En die kan je nu met veel korting scoren bij MediaMarkt!
De laatste jaren is streamen enorm populair geworden. Dat is ook wel te merken aan de enorme hoeveelheid kijkers die elke dag op Twitch de streams van hun favoriete content creators checken. Het is dan ook niet zo vreemd dat Sony en Microsoft het met hun consoles zo makkelijk mogelijk voor gebruikers willen maken om hun games te streamen.

Flinke korting op de PS5 HD Camera

Op de PlayStation 5 kan je dan ook via een paar simpele stappen een stream opzetten en je gameplay tonen aan de wereld. Je hebt dan alleen wel de game zelf in beeld, maar je kan ook een camera aan je setup toevoegen, zodat je je gezicht en reacties aan de stream kan toevoegen. De makkelijkste optie daarvoor is de Sony PS5 HD Camera, die je nu bovendien met veel korting kan scoren bij MediaMarkt.
De camera van Sony heeft, zoals de naam al doet vermoeden, twee lenzen om beelden te schieten in 1080p. De Sony PS5 HD Camera werkt bovendien naadloos met de tools die je tot je beschikking hebt met streamen en andere opnames op de PlayStation 5. Het aansluiten werkt bovendien zeer simpel, want met de plug-and-play-kabel is het letterlijk een minuutje werk om in te stellen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties