Update - Sony onthult PS5 monitoren en headsets volgende week

News
woensdag, 22 juni 2022 om 17:15
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Het ziet er naar uit dat Sony binnenkort met twee speciale monitoren voor de PlayStation 5 op de markt komt. Via bronnen van eXputer is duidelijk geworden dat Sony volgende week twee monitoren uit de doeken gaat doen. Specifiek zou het monitoren betreffen die "perfect for PS5' zijn.

Update - Sony onthult nieuwe producten volgende week

Het gerucht van Tom Henderson blijkt te kloppen. Via social media heeft Sony namelijk bekendgemaakt dat er op 28 juni een showcase komt van nieuwe producten. De uitgever heeft niet specifiek bekendgemaakt welke producten we kunnen verwachten, maar de kans is wel heel aannemelijk dat het zal gaan om monitoren en gaming headsets die speciaal met de PlayStation 5 in het achterhoofd zijn gemaakt. De show zal om 23:00 Nederlandse tijd van start gaan.

Origineel bericht

Sony staat op het punt om twee speciale INZONE gaming monitoren uit de doeken te doen. Deze zouden uitermate geschikt zijn in combinatie met de PlayStation 5. De monitoren hebben naar verluidt speciale functies die alleen in combinatie met een PlayStation 5 mogelijk zijn. Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode zouden bijvoorbeeld exclusief zijn.
Wel zijn er een aantal verschillen tussen de twee monitoren. Eén van de monitoren heeft namelijk een 4K resolutie met een 144Hz refresh rate. De andere monitor is juist voorzien van een 1080p resolutie maar heeft vervolgens een 240Hz refresh rate. Beide worden vervolgens wel voorzien van VRR-ondersteuning en hebben slechts 1ms respons tijd door middel van low latency.
playtation 5 studiof1605864992

PS5 gaming monitoren tijdens een State of Play

Wanneer Sony de schermen precies uit de doeken gaat doen, is nog niet duidelijk. Wel zijn er geruchten rondom een nieuwe State of Play die mogelijk verschijnt voor het einde van juni. De geruchtenmolen stelt namelijk dat Sony voor het einde van de maand de releasedatum van God of War Ragnarok uit de doeken gaat doen en dat er een nieuwe update voor Gran Turismo in aantocht is.
Tel daarbij de nieuwe hardware op die voor de PlayStation 5 extra geschikt is en alles lijkt er op dat Sony iets op de planning heeft staan. Of dit daadwerkelijk het geval is, moet de komende dagen blijken.
Dit bericht is bijgewerkt op 22 juni 2022.

Populair Nieuws