Sony onthult gloednieuwe PS5 accessoires

News
maandag, 01 mei 2023 om 11:30
playstation 5f1603819462
Als je je PS5 een beetje op wil leuken zijn daar mogelijkheden voor. Met andere controllers en faceplates kun je alle kanten op als je niet van het wat steriele witte uiterlijk van de console. Binnenkort komen er weer nieuwe opties bij.
De PlayStation 5 is tot dusver nog steeds alleen in het wit verkrijgbaar, maar als je dat niet vindt staan kun je het wel aanpassen. Er zijn faceplates om de console een andere kleur te geven, maar dat is voor sommige mensen misschien nog wat saai. Binnenkort komt Sony met bijzondere nieuwe accessoires.
Die staan namelijk helemaal in het teken van Final Fantasy 16. Het nieuwste deel in de Final Fantasy reeks is zeker zes maanden een PS5 exclusive, dus veel fans zullen de game op die console spelen. Dat kan helemaal in stijl met bijpassende faceplates en een limited edition DualSense, zo wordt onthuld op de PlayStation Blog.
final fantasy 16 special edition controllerf1682931076

Wanneer verschijnen de Final Fantasy 16 PS5 accessoires?

Deze accessoires verschijnen tegelijk met Final Fantasy 16 zelf, namelijk op 22 juni. Er is een beperkte oplage, dus als je ze wil hebben zul je snel moeten zijn. Maar er is helaas een grote horde op de weg.
De accessoires zijn vooralsnog alleen voor Japan aangekondigd, waar je ze vanaf 4 mei kunt pre-orderen bij PlayStation Direct. Het ziet er dus naar uit dat grote fans in het westen onderzoek moeten doen naar importmogelijkheden. Anderzijds is het niet onmogelijk dat deze accessoires alsnog naar Europa komen: de Firefly Edition van The Last of Us Part 1 was bijvoorbeeld in eerste instantie alleen in de VS beschikbaar, maar kwam ook naar Europa omdat er vraag naar was.