'Sony levert veel meer PS5 voorraad'

  Goed nieuws voor mensen die nog op zoek zijn naar een gloednieuwe PlayStation 5. Uit recente cijfers blijkt dat er flink wat PS5 voorraad onderweg is naar winkels!

  Het is een kleine twee jaar na de release van de PlayStation 5 nog steeds erg lastig om een console op de kop te tikken. Veel retailers en online winkels zijn uitverkocht en nieuwe leveringen zijn vaak maar heel even beschikbaar. Toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel, want cijfers laten zien dat Sony flink bezig is met het fabriceren en verschepen van nieuwe consoles.

  Sony liet eerder dit jaar al weten actief bezig te zijn met het vergroten van de voorraad. Met name voor de feestdagen wil het bedrijf dat de PS5 voorraad weer wat voorstelt. Het lijkt erop dat dat ook waargemaakt kan worden.

  Insider David Gibson meldt op Twitter dat de importdata in de VS flink is toegenomen. In september importeerde Sony vergeleken met dezelfde maand vorig jaar zelfs 400 procent meer. Hoewel de cijfers niet het letterlijke aantal nieuwe consoles laat zien, is de overweldigende stijging wel een duidelijke indicatie dat er flink wat PlayStation 5 consoles onderweg zijn.

  PS5 voorraad groeit als kool

  Met een import van 7,5 miljoen kilogram aan vracht lijkt Sony duidelijk op tijd te willen zijn met de aanlevering van PS5's voor de release van God of War Ragnarök volgende maand. Die game moet dé najaarsklapper worden voor Sony en zo'n nieuwe titel wil je wel op de beste hardware spelen. Benieuwd waar jij momenteel een gloednieuwe PS5 kunt scoren? Check deze pagina voor de nieuwste voorraad updates!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.