Sony herhaalt: Spider-Man 2 release is dit jaar

News
vrijdag, 28 april 2023 om 16:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
In 2018 maakte Insomniac furore met Marvel’s Spider-Man en dit jaar kunnen we een vervolg verwachten. Tenminste, als alles goed gaat. Er zijn fans die steeds meer twijfelen of de game wel dit jaar komt, maar Sony houdt vol dat het gaat gebeuren.
Ongeveer twee jaar geleden onthulde Sony dat Insomniac aan een vervolg op Marvel’s Spider-Man en Spider-Man Miles Morales werkt. Sindsdien is er weinig meer getoond van de game en al helemaal geen volwaardige trailer. Afgezien van de onthulling dat Marvel's Spider-Man 2 dit jaar uit moet komen is er weinig informatie.
Fans beginnen dan ook ongeduldig te worden. In de afgelopen weken heeft Insomniac al eens via Twitter aangegeven dat er niets aan de hand is en dat de game dit jaar uitkomt. In de afgelopen kwartaalbespreking heeft ook Sony nu herbevestigd dat de game dit belastingjaar uitkomt.
Dat belastingjaar loopt weliswaar tot en met maart 2024, maar met zoveel verzekeringen dat Marvel's Spider-Man 2 echt dit jaar uitkomt, zou er iets onverwachts moeten gebeuren wil het 2024 worden. Desondanks lijkt het waarschijnlijk dat er een datum voor nodig is om fans daadwerkelijk gerust te stellen. Dat was namelijk vorig jaar ook het geval met de onrust rondom de lang uitblijvende releasedatum van God of War Ragnarok.

Wanneer is de release van Spider-Man 2?

Het is trouwens mogelijk dat we al weten wanneer de nieuwe Spider-Man game ongeveer uitkomt. Een stemacteur van de game heeft laten glippen dat we de game in september mogen verwachten. Tenminste één insider lijkt dat ook te geloven.