Marvel’s Spider-Man 2 acteerwerk is klaar

News
donderdag, 20 april 2023 om 15:30
marvels spider man 2f1649944285
Het lijkt goed te gaan met Marvel’s Spider-Man 2. Hoewel we nog geen releasedatum voor de game hebben, geeft de ster van de game nu een hoopvolle update. Het acteerwerk is namelijk afgerond.
Sony laat de laatste tijd niet veel zien van Marvel’s Spider-Man 2, maar de acteurs die in de game spelen lijken hun mond niet te kunnen houden. Tony Todd, de acteur achter Venom, liet bijvoorbeeld glippen wanneer we de game kunnen verwachten. Nu doet Yuri Lowenthal, die Spider-Man speelt, een klein boekje open.
In een Reddit-AMA werd Lowenthal namelijk gevraagd of al het stemwerk voor de game al klaar is. Het antwoord was een volmondig ja. Bovendien bevestigde hij elders in de thread dat alle motion capture ook is voltooid.
Acteerwerk is meestal niet het laatste dat voor een game moet gebeuren. Maar dat Lowenthal klaar is terwijl hij waarschijnlijk het meest in beeld zal zijn, doet vermoeden dat de game min of meer klaar is, of dat snel zal zijn.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Het valt natuurlijk te verwachten dat Spider-Man 2 bijna klaar is. Tenminste, als de releasedatum die Tony Todd deelde klopt. Hij verwacht dat de game in september verschijnt, wat Insomniac nog maar een paar maanden geeft om de laatste hand aan de game te leggen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties