Reageer en Win: Dead Island 2 HELL-A Edition voor PS5!

Article
vrijdag, 28 april 2023 om 17:00
scii5t1f1681805035
Liefhebbers van zombie games hebben weer een nieuwe titel om van te genieten. En in de Reageer en Win geven we de game ook nog eens gratis weg. Deze week maak je namelijk kans op de Dead Island 2 HELL-A Edition!

Reageer en Win - Dead Island 2 HELL-A Edition

We hebben er lang op moeten wachten - de eerste trailer werd al getoond in 2014 - maar eindelijk is Dead Island 2 gelanceerd. De zombie game is gelukkig het wachten waard geweest, want het is heerlijk om zombies in stukjes te hakken in het zonnige avontuur. Dat komt mede dankzij de anatomisch opgebouwde zombies. In onze review hebben we Dead Island 2 dan ook getrakteerd op een welverdiende 8.5.
Wil je zelf dolgraag aan de slag in een Los Angeles dat overlopen is door ondoden? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win geven we namelijk de Dead Island 2 HELL-A Edition voor de PlayStation 5 weg! De speciale editie is goed gevuld, naast de game zelf kan je namelijk genieten van deze digitale en fysieke voordelen:
  • Speciale steelbook
  • Expansion Pass
  • Venice Beach travel map
  • 6 slayer tarot cards
  • 2 pin badges
  • Een patch
  • Pulp weapons pack
  • Golden weapons pack
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
dead island 2 hell a editionf1682690785

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).