PSVR 2 krijgt meteen hele berg games bij release

News
vrijdag, 27 mei 2022 om 16:30
8fd9c404e81dd1f0929b574b7689c9ae0fdaf5d4 scaled1f1671791995
Spelers die wachten op de PSVR 2 hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele games voor de Virtual Reality-headset. Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat er bij release meteen meer dan twintig games beschikbaar zullen zijn.
Met nieuwe consoles en platformen is het altijd maar de vraag hoeveel games je kan spelen bij lancering. Velen zullen zich waarschijnlijk nog de droogte aan het begin van de PlayStation Vita herinneren, waar er al snel grappen over verschenen.
Voor de lancering van PSVR 2 hoeven fans zich in ieder geval geen zorgen te maken. Tijdens een presentatie voor investeerders heeft Sony namelijk laten weten dat er bij release meteen een hele berg aan games beschikbaar zal zijn. Volgens de uitgever zullen er bij lancering meer dan twintig titels speelbaar zijn, die onder andere worden gemaakt door Sony’s eigen studio’s, maar ook onafhankelijke ontwikkelaars.
Welke games er allemaal beschikbaar zullen zijn bij release is nog niet bekend, maar bij de presentatie werd wel een afbeelding getoond van Horizon Call of the Mountain. Die game werd tijdens CES 2022 onthuld door Sony en is een spin-off op de bekende Horizon games van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla.

Wanneer komt de PSVR 2 uit?

Sony maakt beetje bij beetje meer bekend over de PlayStation VR 2, maar er is nog steeds geen releasedatum bekendgemaakt door de uitgever. Mogelijk gaat daar binnenkort verandering in komen, want naar verluidt is er een showcase voor de Virtual Reality-bril in aantocht. Volgens andere bronnen moeten we in ieder geval nog een lange tijd wachten, want de PSVR 2 zou zijn uitgesteld naar 2023.

Populair Nieuws