'Document met meerdere onaangekondigde PS5 games gelekt'

News
maandag, 03 oktober 2022 om 16:00
horizon forbidden west 2f1645102456
Dit weekend zijn er geruchten opgedoken over een remaster van Horizon Zero Dawn. Naar verluidt is dat niet de enige leak die we gaan krijgen, want er is een document uitgelekt met meerdere onaangekondigde PS5 games.
Recent is Sony gekomen met The Last of Us Part 1, een remake van het eerste deel. Dat is niet het enige opgepoetste deel van een vrij nieuwe Sony game die we kunnen verwachten. Volgens een lek is er namelijk een remaster van Horizon Zero Dawn in de maak. De remaster wordt speciaal gemaakt voor de PS5 en moet de graphics gelijk trekken aan Horizon Forbidden West.
Naar verluidt kunnen we binnenkort nog meer onthullingen van onaangekondigde PS5 games verwachten. Gematsu claimt namelijk dat het een document in handen heeft, waar meerdere games op vermeldt staan. Op het document staat de PS5 remaster van Horizon Zero Dawn en een multiplayer game die zich afspeelt in het Horizon-universum.

“Een document met meerdere aangekondigde en onaangekondigde Sony projecten was recent gedeeld met Gematsu. Wij hebben onafhankelijk verschillende titels op het document kunnen verifiëren, door meerdere bronnen die bekend zijn met de ontwikkeling, inclusief de Horizon games.”

Eerder veel Sony games gelekt

Als er inderdaad een document in handen is met meerdere onaangekondigde games van Sony, dan zal de uitgever er waarschijnlijk alles aan doen om de leaks te voorkomen. Toen The Last of Us Part 2 vroegtijdig uitlekte, probeerde Sony ook tevergeefs alle gelekte informatie te blokkeren.
Eerder zijn er ook al veel Sony games vroegtijdig gelekt. Het ging toen om het enorme lek van Nvidia GeForce. De videokaart-fabrikant probeerde het af te toen als een lijst die alleen intern werd gebruikt, maar al snel werd duidelijk dat alles games op de lijst naar PC zouden komen - inclusief Sony first party games als God of War.

Populair Nieuws

Laatste Reacties