'Kosten voor patches Cyberpunk 2077 irrelevant'

  Cyberpunk 2077 is eindelijk uit, maar leidt tot frustratie bij veel gamers. De game heeft namelijk de nodige problemen in de vorm van bugs en glitches. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft nu aangeven alle fouten in de game te patchen, koste wat het kost.

  Afgelopen week kwam Cyberpunk 2077 na een aantal keren uitgesteld te zijn uit. Jammer genoeg nog steeds boordevol fouten, bugs en glitches die het avontuur een stuk minder leuk maken. CD Projekt Red geeft nu in een call aan dat de game met updates en patches compleet gerepareerd zal worden. De kosten hiervan zijn irrelevant volgens de ontwikkelaar.

  Michael Nowakowski van CD Projekt Red geeft aan dat er een belofte gedaan is aan gamers en dat die nagekomen moet worden. "We willen de game repareren, we hebben onze belofte aan spelers gedaan en we gaan er alles aan doen om die te houden." Co-directeur Adam Kicinski meldt daarbij dat consumenten misleid zijn doordat de PlayStation 4 en Xbox One versies niet getoond werden. Juist deze versies moeten door de ontwikkelaar gemaakt worden.

  Cyberpunk 2077 patches zullen flink wat gaan kosten, ook in tijd

  Om alle bugs en glitches uit Cyberpunk 2077 te halen, zal behoorlijk wat werk verzet moeten worden. De framerate op de PS4 en Xbox One is bijvoorbeeld instabiel, missies zorgen voor fouten in de game, gezichten verdwijnen en er rammelt nog veel meer aan de game. Sommige fouten in de game zijn vooral grappig en minder vervelend zoals een probleempje in de onderste regionen bij de character creator van de game.

  Tijdens het spelen voor de review kwam Roland ook de nodige fouten tegen in de game. Deze hadden ook behoorlijk wat invloed op het cijfer. De game werd namelijk beloond met een 6,5. Hoe lang het repareren van alle fouten in Cyberpunk 2077 gaat duren, is onbekend.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.