De grootste The Walking Dead schurk komt terug!

News
vrijdag, 18 december 2020 om 9:00
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
The Walking Dead krijgt zijn grootste schurk terug. Scott Gimple maakte dit bekend, maar laat ons daarbij gissen wie nou eigenlijk die grote schurk is. Hij vertelde alleen dat hij aan een project werkt rondom deze persoon.
Gimple houdt fans van de serie flink in spanning met deze melding, want wie nou precies die schurk is waar hij over praat is voor interpretatie vatbaar. Enerzijds is voor fans Negan de grootst schurk, maar die zit nog in de hoofdserie. Daardoor is de kans klein dat hij het zal zijn en blijft er nog er handjevol andere schurken over. Zo kan het om Gareth de kannibaal gaan, maar ook om The Governor die de groep in een van de seizoenen flink het leven zuur maakte. Alpha, die onlangs op brute wijze de serie verliet kan ook terugkeren als de grootste schurk.
De kans is het grootst dat het hier om The Governor gaat. Acteur David Morrissey heeft namelijk al een aantal keren aangegeven dat hij terug zou willen keren in de franchise.

Hoe de grootste Walking Dead schurk terugkeert nog onbekend

Naast het ontbreken van een naam, mist ook de aard van het project waar Gimple aan werkt. Hij is momenteel met een heel aantal projecten rondom The Walking Dead bezig, zoals een komedie en spin offs rondom specifieke karakters. Mogelijk komt de schurk die Gimple in gedachten heeft, in een van die projecten voorbij. Het kan ook nog dat de schurk als een zombie terugkeert in de hoofdserie, al is dit wat onwaarschijnlijker. De meeste schurken zijn namelijk redelijk definitief vermoord in de serie, zoals Alpha die onthoofd is en met haar hoofd op een spies gevonden werd door Beta in afgelopen seizoen.
We zullen af moeten wachten welke vorm de terugkeer precies zal krijgen. Welke schurk zou jij terug willen zien in The Walking Dead? Laat het hieronder in de reacties weten!