Sony geeft PS Plus abonnees een onverwachte bonus

News
woensdag, 26 juli 2023 om 15:30
gran turismo filmf1683040952
PS Plus abonnees kunnen niet alleen online gamen op PlayStation, maar krijgen ook de nodige andere bonussen. Meestal zijn dat gratis games, hetzij om te houden, hetzij via de game catalogus. Maar nu komt Sony met een heel andere bonus.
Verschillende PlayStation games zijn de afgelopen periode verfilmd. Je kunt daarbij denken aan Uncharted, maar de HBO-serie van The Last of Us is misschien een beter voorbeeld. Binnenkort verschijnt er opnieuw een PlayStation-film, namelijk Gran Turismo.
Die film verschijnt op 9 augustus, maar PS Plus abonnees krijgen de kans om hem eerder te zien. Push Square meldt dat PS Plus-gebruikers een e- mail krijgen met een link om kaartjes te kopen voor een speciale vroege voorstelling. Die draait in een select groepje bioscopen en of er ook in Nederland een dergelijke actie is, is momenteel niet duidelijk.
Mocht het hier niet mogelijk zijn om de film eerder te zien, dan hoef je niet al te bang te zijn voor vroege spoilers. De speciale voorstelling is namelijk maar één dag eerder dan de release van de film. Het is dus niet zo dat je een week of twee overal spoilers ziet voor een film die nog niet uit is.

Waar gaat de Gran Turismo film over?

Racing games zijn niet het meest vanzelfsprekende genre om te verfilmen. De Gran Turismo-film is dan ook geen hervertelling van de games, maar is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film gaat over Jann Mardenborough, een gamer die zo goed was in Gran Turismo dat hij een echte autocoureur kon worden.