Nieuwe Gran Turismo trailer toont iets teveel

News
maandag, 24 juli 2023 om 9:00
gran turismo filmf1683040952
Sony Pictures heeft een gloednieuwe Gran Turismo trailer uitgebracht. De film die volgende maand verschijnt in de bioscoop is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jann Mardenborough, maar laat in de trailer iets te veel van het goede zien. De trailer lijkt bijna de hele film te verklappen.
Op 9 augustus verschijnt de 2 uur en 15 minuten-durende film gebaseerd op het verhaal van een Gran Turismo-fan die door het spelen van de game daadwerkelijk een autocoureur werd. Met Archie Madekewe, Orlando Bloom en David Harbour in de hoofdrollen staat een bliksemsnelle racefilm op de planning, maar de nieuwe trailer geeft wellicht iets te veel weg.
Zo wordt in de iets meer dan twee minuten-durende trailer van alles getoond uit de film. Daarbij lijkt de film alleen niet alleen het begin van de film weg te geven, maar ook het verloop van Janns avontuur dat verteld wordt in de rest van de film. Hieronder kun je de Gran Turismo trailer zelf bekijken, maar wees gewaarschuwd dat je wellicht te veel van de film ziet na het kijken van de trailer.
Ga jij de Gran Turismo-film kijken in de bioscoop? Laat het ons weten in de reacties hieronder!