‘Sony gaat duistere Marvelfilm maken’

News
donderdag, 21 januari 2021 om 16:30
marvels avengersf1636021384
De liefhebbers van superheldenfilms kunnen de komende jaren een hoop moois verwachten. Het MCU zit nu bijvoorbeeld aan het begin van de vierde fase en komt de komende jaren met tientallen films, waaronder een aantal Avengers films. Maar ook DC zit niet stil en is nog steeds bezig met The Batman. Maar het lijkt erop dat we nog iets hebben om naar uit te kijken, want Sony zou werken aan een duistere Marvelfilm.

Welke superheld krijgt een film?

De Amerikaanse website The Illuminderdi meldt dat Sony zich aan het voorbereiden is voor een nieuwe Marvelfilm. Maar met welke superheld gaat Sony dan een Marvelfilm maken? The Hulk?, Thor? Nee, er wordt een film gemaakt met de relatief onbekende superheld Dusk.

Wie is Dusk?

Dusk kwam in het Marvel Cinematic Universe tot zover nog niet voor, maar mocht wel al in meerdere stripboeken zijn opwachting maken. Dusk is een duistere superheld, of nou ja het is eigenlijk meer een identiteit. Door de jaren heen zijn er al meerdere superhelden die deze duistere identiteit hebben gebruikt, waaronder Spider-Man meerdere malen. Dusk is geheel in het zwart gekleed en heeft een kenmerkende cape. Voor de rest ziet Dusk er vrij onherkenbaar uit en kan hij zelfs onzichtbaar worden.
duskf1611219264

Wat kunnen we verwachten?

Sony heeft zelf nog niet bevestigd dat ze deze film gaat maken, maar het lijkt wel een kwestie van tijd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog geen details over de film bekend, maar het zal ongetwijfeld een hele duistere film worden.