Sony: 'De PS5 launch line-up is de sterkste ooit'

  De next-gen platformen hebben inmiddels zo'n beetje het achterste van hun tanden laten zien. We weten de releasedata en prijs van de consoles en de launchgames zijn ook bekend. Sony heeft met de release van de PS5 de sterkste launch line-up voor PlayStation ooit. Dat meldt Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment.

  Ryan meldde dit in een interview met de website GamesIndustry. Hij meldt dat hij tevreden is over de gang van zaken momenteel rondom de release van de PS5. Het is dan ook de sterkste line-up ooit in de geschiedenis van PlayStation. De SIE-directeur meldt daarbij dat met de release van de PS5 de PS4-community niet vergeten wordt. Zo komt er een aantal titels niet exclusief naar de PS5, maar zullen games als Horizon Forbidden West en de Miles Morales add-on voor Spider-Man ook naar PS4.

  PS5 launch line-up toont de kracht van de PS5 console

  De launch line-up van de PS5 laat alle aspecten van de nieuwe console goed zien volgens Ryan, iets waarvoor hij de Worldwide Studios van Sony prijst. Volgens Ryan zijn de Worldwide Studios goed bezig en hebben ze goed laten zien wat er allemaal op de PlayStation 5 mogelijk is door een aantal toffe titels neer te zetten. Zo is er de remaster van Spider-Man, die compleet gemaakt wordt met de Miles Morales content, de remake van Demon's Souls die nu onder andere gebruik maakt van ray tracing en mogen we op de releasedatum van de console aan de slag met Astro's Playroom die voorgeïnstalleerd zal zijn op de PS5 console.

  Daarnaast verschijnen er nog veel sterke titels in de launch-window van de PS5. Bekijk hier de launch line-up van de PS5 in zijn geheel. Waar je de PS5 kun pre-orderen vind je hier terug.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.