Sons of the Forest komt in 2021 uit

News
donderdag, 24 december 2020 om 17:30
xgn google image
Het wordt nog steeds vroeg donker, het is behoorlijk koud en de feestdagen gaan in aangepaste vorm door. Daarom dachten wij dat jullie wel wat goed nieuws konden gebruiken en dat goede nieuws hebben we, want volgend jaar komt er een nieuwe game uit. In 2021 verschijnt namelijk Sons of the Forest.

Veelbelovende trailer

Een officiële releasedatum hebben we alleen nog niet, maar we weten wel dat de game in de loop van volgend jaar zal verschijnen. In elk geval één lichtpuntje dus in een hopelijk beter jaar dan 2020. Daarnaast kregen we ook een nieuwe trailer van Sons of The Forest te zien en dit ziet er veelbelovend uit.

Krijgen we een waardige opvolger?

Sons of the Forest wordt uitgeven door Endnight Games. De ontwikkelaar bracht eerder al de game The Forest uit, de voorloper van deze game. Deze originele game kwam uit op de PC en op de PlayStation 4.
Endnight Games heeft nog niet bekend gemaakt op welke platformen de game Sons of the Forest uitkomt, maar naar verwachting komt de game naar de PlayStation 4, PS55 en de PC. Als je dit met volle zekerheid wilt weten zul je nog even moeten wachten.
De game The Forest viel destijds bij de redactie van XGN goed in de smaak. De game wist de achtste plek te bemachtigen in de ‘Top 10 beste steam games van 2018’ en verscheen ook in het artikel ‘beste horror games van 2018’. Weet Sons of the Forest dit niveau ook te behalen of misschien zelfs te overtreffen?

Populair Nieuws