Wat doet de XGN redactie tijdens de Kerst?

Article
donderdag, 24 december 2020 om 18:00
pexels kerstboom 250177f1638375937
Fijne feestdagen! De Kerst is weer gearriveerd en hoewel we die dit jaar wat anders doorbrengen dan in andere jaren, neemt dat niet weg dat de donkere dagen veel gezelligheid (dan wel digitaal) zal gaan brengen. Zo ook de redactieleden van XGN, dus zetten we de tips en ideeën voor een toffe Kerst van de redactie op een rijtje.

Ralph Beentjes

Ik ga Kerstmis doorbrengen bij mijn schoonfamilie. Lekker dineren, een hele berg aan cadeaus uitpakken (vroeg inkopen heeft zo zijn voordelen), een backlog aan films en series inhalen en hopelijk ook nog wat tijd voor games spelen tussendoor. Nu alleen hopen dat de kerst CD van Mariah Carey niet gevonden wordt...

Mark Zwartkruis

Ik ben gek op koken en daarom ga ik dit jaar de keuken in om een lekker kerstdiner te bereiden voor de familie. Helaas blijft het aantal personen beperkt maar we gaan het desondanks gezellig maken!
yakuza like a dragon dinero rapidof1605517816

Chris Boers

Dit jaar gaan we lekker cocoonen met het gezin. Alle uitstapjes buitenshuis zijn sowieso geannuleerd, dus dat wordt Netflixen, op Disney+ Mandalorian kijken en gamen! Yakuza: Like a Dragon zit momenteel in de console vastgebrand, wat een heerlijke game is dat!
Verder vooral veel lekker eten met support voor de lokale horeca: we laten het één en ander aan gerechten thuis bezorgen. Oh, en als ik nog één keer iemand het op TV hoor hebben over 'deze gekke tijden', dan krijgt hij een controller naar zijn hoofd. Dat wordt dus investeren in een nieuwe TV, ben ik bang...

Marcus Talens

Ik heb niet zoveel concrete plannen. Er zijn wat dingen die ik wil lezen en wat games die ik wil spelen. Ik heb ook de LEGO Star Wars Holiday Special nog niet gezien, dus misschien dat ik die ga kijken. Ik heb er nog weinig over gehoord, dus ik neem aan dat hij niet zo legendarisch slecht is als de originele Star Wars Holiday Special, dus dat geeft zeker hoop.
open world games 2020 najaarf1603195627

Luuc ten Velde

Voor de feestdagen ga ik lekker aan de slag met de open world games waar ik dit jaar tot nu toe nog te weinig aan ben toegekomen. Dat betekent vooral dat mijn avontuur in Tsushima vervolgt gaat worden en dat ik mijn vinkingsbijl weer uit de kast trek. Zowel Ghost of Tsushima als Assassin's Creed Valhalla verdienen nog meer tijd, dus ga ik daar flink van genieten.
Tevens ga ik mijn befaamde kookkunsten uit de kast trekken, iets waar ik nu al naar uitkijk. Niets gaat boven een heerlijk Spaans-gemarineerde kip met chorizo en een grote lading stokbrood om je misselijk van te eten. Dat ga ik dan ook met veel plezier doen deze feestdagen.