Opnames Sonic the Hedgehog 3 beginnen snel zonder acteurs

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 16:00
sonic the hedgehog 2 nl st 4 jpg sd high copyright 2021 paramount pictures and sega of america incf1648822740
De schrijvers- en acteursstakingen hebben ervoor gezorgd dat een hoop projecten in Hollywood stil liggen. Het feit dat acteurs nu niet werken weerhoudt Paramount er alleen niet van om gewoon te starten met de opnames van Sonic the Hedgehog 3.
Niet iedere Amerikaanse film en serie wordt geraakt door de stakingen in Hollywood. Zo kunnen projecten die opgenomen worden buiten de Verenigde Staten gewoon doorgaan, vooral als de cast bestaat uit niet-Amerikanen en niet-leden van SAG-AFTRA. Wanneer een deel van je cast uit CGI bestaat kun je volgens Paramount ook gewoon beginnen met opnames.
Volgens Screen Daily beginnen vanaf 3 september de opnames van Sonic the Hedgehog 3 in het Verenigd Koninkrijk. Er worden alleen scènes opgenomen waarvoor geen acteurs nodig zijn. Sonic, Tails en Knuckles zijn zowel niet Amerikaans als lid van SAG-AFTRA en kunnen gewoon aan het werk, maar ze moeten wel hun mond houden. Ook de stemacteurs zijn namelijk lid van SAG-AFTRA en staken dus net als de rest van de cast.

Wat kunnen we verwachten van Sonic the Hedgehog 3?

Het is nog niet bekend waar de derde film over gaat. Wel hintte het einde van de tweede film erop dat Shadow the Hedgehog een belangrijke rol gaat spelen in het vervolg. Sonic the Hedgehog 3 staat op dit moment nog gepland voor 20 december 2024. Of de productie dit gaat halen is nog afwachten.