Sledgehammer Games wil meer dan alleen Call of Duty maken

News
vrijdag, 20 augustus 2021 om 10:45
vanguard reveal 06 minf1629369932
Sledgehammer Games is één van de studio’s verantwoordelijk voor de Call of Duty-franchise. De ontwikkelaar ziet dat als een eer, maar wil in de toekomst ook andere games gaan maken.
Sinds de oprichting van Sledgehammer Games staat het bestaan van de studio compleet in het teken van Call of Duty. In 2011 begon de ontwikkelaar te werken aan Call of Duty: Modern Warfare 3 samen met Infinity Ward en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan Call of Duty: Vanguard.
Op dit moment ligt de focus dan ook volledig op de extreem populaire franchise van Activision. Dat laat Andy Wilson, de Chief Operating Officer van Sledgehammer Games, weten aan VentureBeat.

Nieuwe Call of Duty in het najaar

De nieuwste titel van Sledgehammer Games zal bijna in de winkelschappen belanden. Call of Duty: Vanguard verschijnt namelijk op 5 november 2021. Dat heeft Activision gisteren bekendgemaakt. De reveal vond voor spelers plaats in Call of Duty: Warzone.
Vanguard speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar met een twist. Wij hebben alvast een eerste blik op de game kunnen werpen en onze ervaringen kun je hier lezen.

Populair Nieuws