Call of Duty Vanguard releasedatum bekend!

News
donderdag, 19 augustus 2021 om 19:45
call of duty vanguardf1632122655
De Call of Duty Vanguard releasedatum is eindelijk bekend. Later dit jaar mogen we aan de slag met de nieuwe shooter die weer teruggaat naar de Tweede Wereldoorlog.
Eindelijk weten we wanneer de Call of Duty Vanguard releasedatum is. Vanaf 5 november mogen we aan de slag met de nieuwe Call of Duty die weer teruggaat naar waar de reeks ooit begon. Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft er namelijk voor gekozen om weer terug te keren naar de Tweede Wereldoorlog na het succes van de studio met Call of Duty WW2. Naast een uitgebreide singleplayer die ons langs verschillende strijdtonelen brengt, is er natuurlijk ook gewoon weer multiplayer te vinden.
Toch gaat Call of Duty Vanguard nog wat verder op het gebied van content. Zo is er ook een volledig nieuwe Warzone map gemaakt en zal de game een anti-cheat systeem meebrengen voor deze modus, een systeem waar al lange tijd om gevraagd wordt. Daarnaast heeft Treyarch, die we natuurlijk kennen van Call of Duty Black Ops: Cold War, gewerkt aan een zombie-modus voor Call of Duty Vanguard. De modus zal een proloog geven op wat er in de zombie-modus gebeurt in Call of Duty Black Ops; Cold War.

Call of Duty Vanguard releasedatum

Nou zijn er nog wel wat zorgen over de Call of Duty Vanguard releasedatum op 5 november. De shooter van Sledgehammer Games zal namelijk nog flink wat concurrentie krijgen in de vorm van Battlefield 2042, die een weekje eerder uitkomt, en Halo Infinite, die nog gepland staat voor de feestdagen van dit jaar. Voor mensen die houden van competitieve shooters zal er dus genoeg te beleven zijn in 2021. Call of Duty Vanguard is ook op voorhand niet kansloos ten opzichte van de concurrentie zoals eerder gedacht, want de game zag er in de preview best wel goed uit.