Dishonored serie in de maak bij Netflix?

News
vrijdag, 20 augustus 2021 om 11:15
dishonored 2 trophies bekendgemaakt 100380f1629455960
Terwijl het derde seizoen van The Witcher in gevaar lijkt te zijn, heeft Netflix wel al een volgende serie rondom een bekende game op het oog. De streamingdienst zou achter de schermen werken aan een serie rondom Dishonored, de 2012-titel van Arkane Studios.
Giant Freakin Robot stelt dat Netflix kijkt naar de mogelijkheid om een serie rondom Dishonored te maken. Het platform meldt dat Netflix groen licht heeft gekregen om de complete wereld van de reeks te gebruiken voor een serie. Met drie games (Dishonored, Dishonored 2 en Death of the Outsider) heeft de streamingdienst dan ook genoeg inspiratiebronnen.
De games wisten zelf alleen nooit door te breken bij het mainstreampubliek, maar hebben wel een kleinere, hardcore fanbase. De games komen van Franse ontwikkelaar Arkane Studios en spelen zich af in een wereld waarin bodyguard Corvo Attano wraak zoekt als sluipmoordenaar nadat zijn dochter ontvoerd wordt. Destijds kwam de game al flink in opspraak wegens de grote sterren die hun stemmen uitleenden voor de game. Onder andere Carrie Fisher, Lena Headey, Chloe Grace Moretz en John Slattery hadden rollen.

Dishonored cast nog onduidelijk

Wie er allemaal in de Dishonored serie gaan spelen is dan ook nog niet bekend. Officieel is de serie immers nog niet aangekondigd, ook al vertellen de bronnen van Giant Freakin Robot een ander verhaal. Het blijft voor nu daarom ook wachten tot Netflix de serie zelf officieel uit de doeken doet.
Wie zich alvast voor wil bereiden op de aankomende serie, kan natuurlijk alvast uit de voeten met de games. Die staan namelijk allemaal op Xbox Game Pass. Uiteraard zijn de games ook op de PS4 en PC te koop.