De slechtste film van 2023 lijkt al bekend

News
zondag, 26 maart 2023 om 15:00
the roomf1679676275
Meestal wordt er pas rond december gekeken wat de beste en slechtste films van het jaar waren. Maar het lijkt goed mogelijk dat we al weten welke film de geschiedenis ingaat als de slechtste van 2023. De maker van een roemruchte film is namelijk terug met een nieuwe.
The Room is een ontzettend slechte film, maar dan wel zo slecht dat hij voor velen juist weer leuk is om te kijken. Schrijver, regisseur en hoofdrolspeler Tommy Wiseau had tijdens de productie nog weinig kaas gegeten van het filmmaken en daar is het resultaat ook naar. Nu komt Wiseau met een gloednieuwe film.
Het is weliswaar twintig jaar geleden dat Wiseau The Room maakte, maar in de tussentijd lijkt hij het vak niet al te veel beter onder de knie te hebben gekregen. De trailer van Big Shark ziet er niet uit als een hoogstandje. Dat er in deze film een special effects haai zit, helpt daarbij niet mee.

Wanneer draait de nieuwe Tommy Wiseau film Big Shark?

Big Shark wordt vanaf 2 april in een aantal Amerikaanse bioscopen vertoond. Of de film ook buiten de VS in bioscopen komt te draaien is nog maar de vraag. Ook is het afwachten of Big Shark dezelfde cultstatus bereikt als The Room.
Die cultstatus mag overigens niet onderschat worden. Nog altijd wordt The Room af en toe door sommige bioscopen vertoond aan fans. Ook wordt er voor het goede doel een remake gemaakt, met in de hoofdrol niemand minder dan Better Call Saul-ster Bob Odenkirk.

Populair Nieuws