Nieuwe beelden Fear the Walking Dead en The Walking Dead: Dead City onthuld

News
zondag, 26 maart 2023 om 14:30
fear the walking deadf1599492740
AMC heft wat nieuwe details onthuld voor een paar van zijn Walking Dead spin-offs, namelijk Fear the Walking Dead en The Walking Dead: Dead City.
Het laatste seizoen van Fear of the Walking Dead zal vanaf 14 mei worden uitgezonden in twee delen van zes afleveringen. Als onderdeel van het The Walking Dead-panel op Wondercon, liet Co-showrunner Ian Goldberg van Fear the Walking Dead weten dat seizoen 8 een tijdsprong zal maken van zeven jaar. Verder heeft AMC ook een nieuwe trailer vrijgegeven voor het laatste seizoen van de langlopende spin-off.
The Walking Dead: Dead City moet daarentegen nog debuteren. De serie die op 18 juni verschijnt, zal Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) volgen tijdens hun avonturen in het post-apocalyptische Manhattan. Toch heeft AMC besloten om alvast een korte teaser te delen van de serie, waarin Walkers uit de lucht vallen.

Meer Spin-offs

Naast The Walking Dead: Dead City kunnen we nog meer spin-offs van The Walking Dead verwachten. Zo komt dit jaar de serie The Walking Dead: Daryl Dixon uit, die zoals de titel al verklapt het personage Daryl zal volgen. Het personage zal zich niet alleen bevinden in de Verenigde Staten, maar ook in Frankrijk. De officiële releasedatum van deze serie is nog niet bekend.
Verder komt AMC volgend jaar nog met een spin-off rondom Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira). De serie werd eerst gepland als een film, maar later heeft AMC toch besloten om er een serie van te maken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties