Better Call Saul ster speelt hoofdrol in zeer bijzondere film

News
donderdag, 09 maart 2023 om 14:30
bcs 303 ms 1028 0360 rtf1620139111
Jarenlang zagen we Bob Odenkirk als Saul Goodman in Breaking Bad en de prequel Better Call Saul. Beide waren topseries en Odenkirk kreeg veel lof voor zijn acteerwerk. Met een nieuw project gaat de acteur een heel andere kant op.
Wie gewend is om Bob Odenkirk te zien als advocaat Saul Goodman, moet zich klaarmaken voor een heel ander soort personage van de acteur. Hij neemt namelijk de hoofdrol op zich in een remake van een legendarisch slechte film. Odenkirk vertolkt de rol van Johnny in een remake van The Room.
Die rol werd oorspronkelijk gespeeld door Tommy Wiseau, die ook de film bedacht, schreef en regisseerde. Wiseau was alleen niet bijzonder bekend met het filmmakers-vak en leverde een film af die absoluut niet omschreven kan worden als goed. Toch vergaarde hij een cultstatus onder kijkers die juist daarom van de film konden genieten.

Waarom krijgt The Room een remake met Bob Odenkirk?

The Room wordt niet puur voor de lol opnieuw gemaakt. De goede doelen amfAR, The Foundation for AIDS Research en Acting For a Cause zitten achter het project. Hoewel het momenteel niet duidelijk is hoe en wanneer de remake met Bob Odenkirk uitkomt, maar de opbrengsten gaan dus naar het goede doel.
Er werd al weken gesproken over een remake van The Room op social media. Uiteindelijk verzamelde /Film al het bewijs en wist het te bevestigen dat het project bestond. Odenkirk bevestigde zijn betrokkenheid via Twitter.