CS:GO verbreekt opnieuw spelersrecord

News
zondag, 26 maart 2023 om 15:30
counter strike global offensivef1678107962
Hoewel de online shooter CS:GO al ruim tien jaar oud is, heeft de game opnieuw een spelersrecord verbroken. Dit weekend had CS:GO namelijk bijna 1,5 miljoen pc-gamers tegelijkertijd.
De game heeft onlangs nog meer aandacht gekregen wegens de aankondiging van Counter-Strike 2 als een gratis update voor CS:GO-spelers, wat heeft bijgedragen aan het recente spelersrecord. Hoewel de game het op één na grootste aantal gelijktijdige spelers op Steam heeft, moet het PUBG voor zich laten met het grootste aantal spelers ooit tegelijkertijd gespeeld, namelijk 3,2 miljoen.
Counter-Strike is al een lange tijd een grote competitieve shooter. Ondanks dat de game redelijk uit is, is de game opmerkelijk populair geworden. Dit is mede dankzij streamingssites zoals Twitch. Bovendien is de game gratis en heeft het een lage systeemvereisten, waardoor veel mensen toegang hebben tot de game

Counter-Strike update brengt voordelen met zich mee

De update komt deze zomer uit en zal alle items die spelers in Global Offenisve hebben vrijgespeeld meenemen. Verder zullen de graphics worden verbeteren. Zo gaan de maps er visueel beter uitzien en worden op plekken aangepast.
Verder wordt de tickrate van de game verbeterd ten opzichte van Global Offensive. Hierdoor wordt de game beter gesynchroniseerd met de acties van andere spelers.
CS:Go is beschikbaar op de PC

Populair Nieuws