SkyShowtime abonnement nu met korting af te sluiten

News
woensdag, 01 november 2023 om 13:30
large wheel 16x9f1641571389
Het aantal streamingdiensten in Nederland is vorig jaar flink toegenomen. In één jaar kwamen er maar liefst drie diensten bij, dus het kan best zijn dat je ze nog niet allemaal hebt geprobeerd. Als je nog benieuwd bent naar SkyShowtime kun je nu met korting een abonnement nemen.
Ongeveer een jaar geleden werd SkyShowtime beschikbaar in Nederland. Deze streamingdienst heeft een groot aanbod aan films en series van onder andere Paramount en Universal. Wie nog geen abonnee is, kan de dienst nu tijdelijk met een aardige korting proberen.
Tot en met 27 oktober kun je namelijk drie maanden een abonnement nemen voor 3,99 euro per maand. Dat is 40 procent korting op de 6,99 euro die het normaal kost. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees.
Bevalt de dienst na die drie maanden, dan kun je je abonnement laten doorlopen. De kosten gaan dan wel omhoog naar de reguliere maandprijs. Als je niet wil dat dat gebeurt, moet je zelf op tijd opzeggen, want anders wordt het abonnement automatisch verlengd.

Wat is er op SkyShowtime te zien?

SkyShowtime heeft een uiteenlopend aanbod van films en series. Qua films kun je er onder andere Top Gun, Jurassic World en de Super Mario Bros. Movie vinden. Wat series betreft kun je verschillende Star Trek-series kijken, samen met bijvoorbeeld Yellowjackets en Yellowstone (die niets met elkaar te maken hebben, ondanks de vergelijkbare titels).

Populair Nieuws