Shin Megami Tensei’s Soul Hackers krijgt een vervolg

News
woensdag, 23 februari 2022 om 13:00
soul hackers 2f1645455556
Atlus heeft aangekondigd dat Soul Hackers, een deel uit de Shin Megami Tensei-reeks, een vervolg krijgt. Soul Hackers 2 komt 26 augustus uit op PC via Steam, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.
Soul Hackers kwam oorspronkelijk uit in 1997, maar werd niet buiten Japan uitgegeven. In 2013 kwam de game eindelijk naar de rest van de wereld op de 3DS. Atlus heeft nu dus aangekondigd dat er een vervolg komt.
Het is niet nodig om het eerste deel gespeeld te hebben. Soul Hackers 2 heeft namelijk een gloednieuw verhaal over twee Agents of Aion, Ringo en Figure, en hun gevecht om de vernietiging van de wereld te stoppen. ‘’In een oorlog tussen devil summoners is het aan Ringo en haar team om het lot te ontcijferen en de wereld te redden van de apocalyps!’’ tweet Atlus op haar officiële Twitteraccount.
Niet lang geleden kwam Shin Megami Tensei V nog uit. Hoewel dit deel in de Shin Megami Tensei-franchise alleen op de Nintendo Switch te spelen is, lijkt het ervoor nu op dat Soul Hackers 2 de Switch overslaat.

Waar gaat de originele Soul Hackers over?

Soul Hackers speelt zich af in de fictieve stad Amami City, een technologisch geavanceerde Japanse metropool. De hoofdpersoon, lid van de hackergroep de Spookies, weet toegang te krijgen tot de gesloten bèta van het online spel Paradigm X. Al snel wordt hij door demonen aangevallen en moet je samen met de Spookies aanvallen van demonen door de stad onderzoeken. De hoofdpersoon wordt geholpen door Nemissa, een demon die het lichaam van zijn vriend Hitomi bezit.

Populair Nieuws