Stealth eindelijk een optie in Assassin’s Creed Valhalla

News
woensdag, 23 februari 2022 om 13:30
webpnet resizeimage 2f1627313302
Sinds de release van Assassin’s Creed Valhalla is het de spelers niet ontgaan dat in de game stealth lastig te gebruiken is. Zo lastig zelfs dat een heel leger precies weet waar je bent als je één keer wordt gezien, zonder dat er ook maar één alarm afgaat. Daar is nu verandering in gekomen.
Ubisoft heeft een nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla gelanceerd. De patch gaat er voor zorgen dat Eivor beter leert fluiten, het neerzetten van valkuilen je niet meteen weggeven en dat dieren je wat minder snel spotten en je positie verraden.
Mocht je rondsluipen na de upodate nog steeds lastig vinden, dan kan je ook je game omzetten naar de nieuwe moeilijkheidsgraad. De nieuwe moeilijkheidsgraad heet Saga, waarmee je je kan focussen op het verhaal en niet op de combat of stealth die in de game zit.
Met de update wordt er ook ondersteuning toegevoegd voor controllers van Google Stadia en de Nintendo Switch. De grootste reden voor de patch is alleen de aankomende release van Dawn of Ragnarok. Alle bestanden die je daarvoor nodig hebt worden met de patch toegevoegd. Dat valt wel te zien aan de grootte, want de update is 15GB op PC, 12.27GB op Xbox Series X/S, 9.84GB op Xbox One en op Playstation 4 en 5 is de update maar 3.6GB.

Komt er nog iets na Dawn of Ragnarok?

Na dat de DLC uit is blijft Valhalla nog wat gratis updates krijgen, mede omdat Valhalla de eerste game van Ubisoft is die 1 miljard aan omzet heeft binnengehaald. Daarnaast is er sprake over een standalone release met fan favoriet karakter Basim, maar daar is nog niet veel over bekend.