Colin Farrell speelt The Penguin ook in spin-off serie

News
dinsdag, 07 december 2021 om 12:30
the batmanf1613463823
Colin Farrell zal zijn debuut als The Penguin hebben in de aankomende Batman-film met Robert Pattinson. De Ierse acteur gaat de villain ook spelen in een spin-off serie.
Dat er een spin-off serie rondom de Penguin aankwam was al bekend, maar of Colin Farrell deze rol op zich ging nemen was nog maar de vraag. Variety meldt nu dat Farrell getekend heeft om Penguin te gaan spelen. Deze spin-off serie van The Batman staat volledig in het thema van de Penguin, en zal gemaakt worden voor HBO Max. In maart 2022 zal The Batman uitkomen, waarin Farrell zijn debuut maakt als de bekende villain.
Eerder werd dus al gemeld dat er een serie rondom de Penguin in de maak was, maar op dat moment had Farrell nog niet getekend om de rol van Penguin op zich te nemen. De serie zal het achtergrondverhaal van The Penguin in Gotham City moeten vertellen. De uitvoerende producenten van deze show zijn niemand minder dan Matt Reeves, de regisseur van The Batman, en producer Dylan Clark. Het script wordt geschreven door Lauren LeFranc.

Wie speelde voorheen The Penguin?

Erg veel over de Penguin weten we nog niet. In tegenstelling tot andere helden en villains zijn er namelijk niet veel origin stories over The Penguin geweest. Alleen in de serie Gotham zagen we Oswald Cobblepot, zoals The Penguin echt heet, verschijnen als jonge versie. Het is daarom interessant dat we een beter beeld te zien krijgen over zijn verleden.
Farrell wordt erg geprezen om zijn rollen in The Lobster en In Bruges. Nu zal hij dus ook in deze spin-off serie te zien zijn. Voorheen heeft Danny DeVito de rol van Penguin op zich genomen, en liet in een interview weten dat hij graag nog eens deze rol op zich wil nemen. Voor nu moet DeVito ruim baan maken voor Farrell.