Komt er een Shadow and Bone seizoen 2?

News
maandag, 26 april 2021 om 16:30
sab unit 00336rcf1620124171
Shadow and Bone is sinds vrijdag te zien op Netflix en is nu al een enorme hit. In Nederland staat de serie op nummer twee van trending en in de Verenigde Staten zelfs op nummer één. Helaas is het tot nu toe maar een seizoen lang, maar de kans dat daar een vervolg op gaat komen is al groot.
De verfilming van de boeken van Leigh Bardugo weet enorm hoog te scoren. Met voor nu maar één seizoen beschikbaar, komt dan ook snel de vraag te binnen schieten: Komt er nog een tweede? Als het aan de makers ligt zal dat zeker wel het geval zijn. Ook Bardugo kijkt uit naar het vervolg van de serie, “Zoals mijn lezers wel weten, houd ik van een goede cliffhanger. Ik wil dat je tevreden bent met het einde van het verhaal, maar ook wanhopig verlangt naar meer.”
Hieronder bekijk je de trailer van Shadow and Bone!

Verhaal Shadow and Bone is al besloten

Let op! Mogelijk spoilers over seizoen één van Shadow and Bone!
Aan het einde van het eerste seizoen is duidelijk te zien dat Alina krachtiger is dan ooit. Dat niet alleen maar de Darkling is nu werkelijk een schurk geworden die niet alleen Shadow Fold heeft gemaakt, maar ook in staat is heel nieuwe monsters te scheppen. Het tweede seizoen van de Netflix hit zou hier dan ook direct op in spelen.
Beiden personages zijn nu vele malen sterker dan in het begin, en dat zouden we dan ook goed moeten zien in het tweede seizoen. Alina weet dat ze krachtiger is, maar zelfs met die amplifier niet sterk genoeg is om het op te nemen tegen de Fold. Met dit idee wordt het verhaal van het tweede seizoen gestart en is het team bezig hier een mooi en sterk verhaal van te maken, zodra Netflix het positieve nieuws geeft. De kans dat er een tweede seizoen komt is wel heel groot aangezien de serie zo goed scoort wereldwijd.

Populair Nieuws