Mogelijke Borderlands spin-off Wonderlands wordt donderdag aangekondigd

  Fans van Borderlands hebben wat om naar uit te kijken deze week. Gearbox lijkt namelijk een spin-off genaamd Tiny Tina’s Wonderlands aan te kondigen op de Summer Game Fest op donderdag.

  De wereld van Borderlands is booming op het moment. Gearbox heeft nu drie populaire games gemaakt voor de main series, er is een verhalende spin-off genaamd Tales from the Borderlands gekomen en er wordt zelfs aan een Borderlands film gewerkt. En daar lijkt het bovendien niet bij te blijven.

  2K en Gearbox zijn namelijk aanwezig op de Summer Game Fest, een concurrerende show voor de E3 2021. Het evenement zal van start gaan op donderdag met een grote presentatie, waar een nieuwe game van Gearbox zal worden getoond. De organisatie heeft een teaser naar buiten gebracht, waarin wordt gerefereerd naar de website BeChaoticGood.com. Op die website is te lezen dat 2K en Gearbox met een nieuwe game komen, inclusief een countdown timer wanneer de grote onthulling is.

  Komt er een nieuwe Borderlands spin-off?

  De kans dat dit een nieuwe titel wordt in de wereld van Borderlands is vrij groot. De franchise is namelijk verreweg de meest succesvolle serie die Gearbox heeft ontwikkeld en Twitteraar Wario64 heeft door de code van de teaser website gesnuffeld. In de code staat vermeld dat de game die aangekondigd wordt Wonderlands heet.

  Dat komt weer overeen met recente leaks, waarbij de naam Tiny Tina’s Wonderlands is opgedoken. Tiny Tina is weer een populair personage binnen de franchise, die eerder al haar eigen DLC had: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Borderlands fans moeten dus nog even geduld hebben, maar het lijkt erop dat we binnenkort weer met een heerlijk chaotische game aan de slag kunnen gaan.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.