Update - Serrano: 'Om 21:30u weten we de PS5 prijs en releasedatum'

  De prijs van de PS5 is iets waar we al lang over horen in de vorm van geruchten. Volgens een betrouwbare analist duurt dat niet lang meer. Hij geeft namelijk aan dat Sony vanavond de PS5 prijs én de releasedatum zal onthullen.

  Sony

  Update

  De prijzen van de PS5 zijn inmiddels al bekend én de spelcomputer kan besteld worden. Check dit pre-order overzicht hoe je aan een PlayStation 5 komt en wat de prijs is! De console komt op 19 november uit.

  Oorspronkelijk bericht

  Pak de popcorn er maar vast bij, want Sony zou vandaag de prijs van de PlayStation 5 onthullen als we Roberto Serrano mogen geloven. De analist meldde dit als antwoord op een vraag van een van zijn volgers. Toen hem gevraagd werd wanneer Sony een aankondiging voor de console zou doen, meldde hij dat dit zónder speciaal event vandaag om 21:30 uur zou gebeuren. In de tweets die erop volgen meldt Serrano niet exact te weten wat er gemeld wordt, maar wel dat 'er bij Sony communicatie voor de PS5 op de planning staat. Dat bericht gaat over de releasedatum, pre-order en prijs'.

  Lees de tweet hieronder:

  Korrel zout

  Serrano lijkt dus meer van de planning van Sony te weten, maar Sony zelf heeft nog niks officieels gezegd. Serrano heeft het al vaker bij het juiste eind gehad. Hij wist bijvoorbeeld exact te melden wanneer het PS5 evenement zou zijn. Dit keer lijkt hij het alleen wel heel exact te weten en is het ook wel heel erg kort dag. Neem dit bericht dan ook vooral nog even met een korrel zout.

  Eerder al lekte er info over de PlayStation 5 prijs via Amazon Frankrijk, maar dit werd niet bevestigd door Sony zelf. Serrano gaf afgelopen week al aan dat we vandaag een prijs en releasedatum van de PS5 zouden horen. Nu hebben we ook de tijd. Of er vanavond een bericht naar buiten gaat, is ook nog even afwachten.

  Dit artikel is op 14 oktober 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.