Update - PS4 games kopen met gratis upgrade naar PS5? Hier kun je ze pre-orderen!

  De PlayStation 5 onthulling is al even bekend en dat betekent dat er veel nieuwe games aangekondigd worden. Veel games verschijnen eerst op de PS4 en krijgen laten een upgrade naar de next-gen console. In ons handige overzicht kun je makkelijk de PS4 games pre-orderen die je straks ook op PS5 wil spelen.

  Update 13-10-2020 - meer games met gratis upgrade naar PlayStation 5

  Sinds 13-07-2020 zijn er door verschillende ontwikkelaars titels aangekondigd die een gratis upgrade krijgen naar PS5. De titels zijn onder andere DOOM Eternal, Kena: Bridge of Spirits en The Elder Scrolls Online. Alle titels met een gratis upgrade van PlayStation 4 naar PlayStation 5 vind je in het oorspronkelijke bericht hieronder waar je ze direct kunt pre-orderen!

  Oorspronkelijk bericht

  De PlayStation 5 heeft inmiddels een flinke waslijst aan game die vroeg of laat naar de console komen. Er is nog veel onderweg naar de PlayStation 4 waar je ongetwijfeld snel mee aan de slag wilt. en dus is een logische vraag of je die game straks met een gratis upgrade op de PS5 kunt spelen.

  Wij hebben deze lijst op een rijtje gezet en natuurlijk een link naar bol.com waar je de game kunt kopen of pre-orderen. Zo kun je makkelijk alvast een bestelling plaatsen en de game op de mat krijgen zodra de releasedatum een feit is.

  PlayStation 4 games met gratis upgrade naar PlayStation 5

  Als je deze games aanschaft mag je ze op de dag van release op de deurmat verwachten om zo meteen aan de slag te kunnen op de PS4. Na de PlayStation 5 release zal ieder van deze games een upgrade krijgen zodat je op de nieuwe console van de meest scherpe graphics en de nieuwste features van de console kunt genieten.

  Eerder al maakten wij een handig overzicht met de al te pre-orderen PS5 games.

  Dit bericht is aangevuld op 13-10-2020. Zodra er meer titels bekend zijn met een gratis upgrade naar PS5, zetten wij deze in de lijst erbij.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.