'PS5 releasedatum én prijs PlayStation 5 gelekt'

  Het lijkt erop dat de PS5 releasedatum is gelekt door Amazon Frankrijk. De Franse variant van de bekende webshop heeft een webpagina voor de nieuwe console van Sony gelanceerd. Op de webpagina staan zowel de releasedatum als prijs van de PlayStation 5.

  Volgens Amazon France gaat de PS5 releasedatum op 20 november 2020 plaatsvinden. De nieuwe console gaat daarnaast voor 499 euro over de toonbank. Amazon en Sony hebben nog niet gereageerd op het lek. Tot een officiële reactie volgt, raden we aan om alles toch met een korreltje zout te nemen.

  Check hier snel hoe je alvast een PS5 kunt kopen!

  Vorige week lekte op Amazon ook een scala aan producten die aan de PS5 gerelateerd waren. Achteraf bleek het hier om een fout in het systeem te gaan volgens Amazon. Sony daarentegen hield zich stil en kondigde een dag later een scala aan games voor de PS5 aan. Een releasedatum en prijs werden niet gegeven.

  Wel kondigde Sony het design van de PlayStation 5 aan en werd bekendgemaakt dat er een Digital Edition van de PlayStation 5 op de markt zou komen. Ook voor deze editie werd geen prijs of releasedatum bekendgemaakt. Het volledige overzicht van wat er tijdens de PS5 reveal werd onthuld, kun je hier vinden.

  Bekijk hierboven de tweet!

  Toch is het mogelijk dat ook de prijs voor de Digital Edition van de PS5 is onthuld. Op Twitter zou Target deze namelijk al hebben gelekt en gaat de digitale variant 400 dollar kosten (wat waarschijnlijk 400 euro wordt in Europa). Het zou om een 2TB-editie van de console gaan.

  Update

  Volgens een nieuw bericht gaan we op 22 augustus meer horen over de prijs en de release van de PlayStation 5. Zo liet Tom Philips, een journalist van Eurogamer, weten. Het hele bericht kun je hier teruglezen.

  Dit artikel is op 8 juli 2020 voor het laatst bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.