Seizoen twee Peacemaker stapje dichterbij

News
zondag, 14 april 2024 om 13:00
03032022 peacemaker05f1658482131
Peacemaker was een groot succes voor HBO Max. Seizoen twee werd dan ook al snel besteld, maar maker James Gunn heeft het sindsdien druk met het leiden van de DCEU. Op Threads laat Gunn nu weten dat we weer een stapje dichterbij nieuwe afleveringen zijn.
Het is inmiddels alweer twee jaar geleden sinds Peacemaker seizoen 1 en ondertussen heeft James Gunn een hoop andere projecten onder zich als co-CEO. Vorig jaar liet hij nog weten dat we het tweede seizoen na Superman kunnen verwachten. Superman Legacy staat gepland voor 11 juli 2025, wat betekent dat fans nog ruim een jaar moeten wachten.
  • Geen HBO Max? Bestel dan Peacemaker seizoen 1 op dvd of Blu-ray!
Op Threads laat Gun nu in ieder geval weten wel al begonnen te zijn met Peacemaker. ‘’Dag 1 S2’’, schrijft hij bij een foto van de helm van Peacemaker. Op de vraag van een fan hoe hij zowel Superman als Peacemaker kan filmen antwoordt hij: ‘’Het is een zaterdag. Pre-shoot.’’ Ook legt hij uit dat hoewel hij een aantal afleveringen regiseert, er nog drie andere ‘geweldige’ regisseurs zijn dit seizoen.

Lovende recensies voor Peacemaker

De superheldenserie met John Cena in de hoofdrol werd destijds ontzettend goed ontvangen. Elke aflevering werd beter bekeken dan de vorige en de finale brak zelfs het record voor het hoogste aantal kijkers op één dag van een HBO Max Original-afleveringen. Ook recensies waren lovend, waaronder die van XGN. Theo gaf de serie een 8 en schreef:
‘’Ondanks de slechte grappen die veel en veel te vaak voorbij komen en het gemiddelde acteerwerk, is Peacemaker een vermakelijk geheel. De serie wordt net als zijn hoofdpersoon gaandeweg steeds weer wat interessanter, naarmate het einde van het seizoen in zicht komt. En als het einde van seizoen 1 er dan bij de achtste aflevering is, maakt de serie het waar en meer dan dat. Zodra het seizoen afgelopen is, wil je meer.’’

Poll