Peacemaker seizoen 2 laat nog lang op zich wachten

News
zondag, 09 april 2023 om 12:00
03032022 peacemaker05f1658482131
Peacemaker was een groot succes voor HBO Max, maar sinds de aankondiging van seizoen 2 is het stil rondom de serie. James Gunn laat nu weten wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.
Elke aflevering van Peacemaker werd beter bekeken dan de vorige. De finale van het eerste seizoen brak zelfs het record voor het hoogste aantal kijkers op één dag van een HBO Max Original-aflevering. Ook recensies waren lovend, dus het is niet gek al snel een tweede seizoen werd besteld.
Dit tweede seizoen laat wel lang op zich wachten. Peacemaker ging vorig jaar januari in première, maar een releasedatum voor het vervolg is nog steeds niet bekend. Op Twitter vroeg een fan daarom aan James Gunn, naast co-CEO van DC Studios ook showrunner van Peacemaker, of het tweede seizoen er nog wel aankomt. Geen gekke vraag aangezien James Gunn en zijn co-CEO Peter Safran de DCEU aan het omgooien zijn.

Peacemaker seizoen 2 pas na Superman-film

Gunn stelde de fan gerust met een kort maar krachtig antwoord: ‘’Ja na Superman.’’ Superman Legacy staat gepland voor 11 juli 2025. Dat betekent dus dat we nog meer dan twee jaar moeten wachten tot Peacemaker seizoen 2. Of fans zo lang moeten wachten omdat Gunn het als hoofd van DC Studios zo druk heeft, of omdat het verhaal van het tweede seizoen zich afspeelt na de Superman-film is nog niet duidelijk.

Populair Nieuws