Speel nu Eiyuden Chronicle: Rising gratis op de Nintendo Switch

News
zondag, 14 april 2024 om 12:30
Gamen is allesbehalve een goedkope hobby. Gelukkig voor onze portemonnees zijn er regelmatig acties waarmee je een hoop geld bespaart. Zo kun je als lid van Nintendo Switch Online bepaalde games tijdelijk gratis downloaden én uitspelen. De komende dagen kunnen leden aan de slag met de RPG Eiyuden Chronicle: Rising.
De actie geldt tot en met 18 april. Is dat niet genoeg tijd om de game uit te spelen, of heb je geen Nintendo Switch Online? Niet getreurd: de game is nu ook met maar liefst 70 procent korting te scoren in de Nintendo eShop. Tot en met 26 april kost de game 4,49 in plaats van 14,99 euro.

Wat voor game is Eiyuden Chronicle: Rising?

In Eiyuden Chronicle: Rising speel je als CJ, een tiener die op zoek is naar avontuur en schatten. Deze schattenjacht verandert al snel in een duistere samenzwering die ‘de wereld op zijn grondvesten zal doen schudden’. De game dient als een proloog voor Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes dat 23 april op de Switch verschijnt. Volgens Nintendo zijn er ‘enkele voordelen’ voor spelers die Rising koppelen aan Hundred Heroes.

Nog meer gratis games

Op zoek naar nog meer gratis games om te spelen? Als je lid bent van Amazon Prime kun je deze maand onder andere Fallout 76 gratis claimen. Daarna blijft de game voor altijd van jou. Benieuwd welke games nog meer deze maand te claimen zijn via Amazon Prime? Bekijk de hele lijst.
Geen Amazon Prime, maar wel een Xbox? Als onderdeel an de FreePlayDays kunnen Xbox gamers tot 18 april met Fallout 76 aan de slag. Hiervoor heb je geen Game Pass nodig.
Daarnaast geeft Epic Games weer een gratis game weg. Dit keer gaat het om de actie platformer Ghostrunner dat zich afspeelt in een cyberpunk wereld. Als Jack the Ghostrunner moet je de Dharma Tower beklimmen, waar je doelwit de tirannieke Keymaster zich schuilhoudt.