Seizoen 2 van Modern Warfare 2 en Warzone 2 flink uitgesteld

News
zaterdag, 21 januari 2023 om 9:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Het tweede seizoen voor Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 is uitgesteld. Uitgever Activision kondigt middels een tweet aan dat het seizoen met twee weken verlaat wordt. Oorspronkelijk was het plan dat het nieuwe seizoen op 1 februari af zou trappen.
Het nieuwe seizoen gaat nu pas van start op 15 februari. Het uitstel heeft te maken met de aanpassingen die Infinity Ward en Raven Software aan de games willen maken. De ontwikkelaars kregen sinds de lanceringen van de twee titels flink wat feedback en hebben nog niet alle aanpassingen door kunnen voeren.
"Onze studios hebben een aantal aanpassingen gemaakt op basis van de feedback die we van onze community gekregen hebben", vertelt Activision in de tweet. "Seizoen 2 bevat gloednieuwe content en de terugkeer van Resurgence, een nieuwe, kleinere map voor Warzone 2.0 en updates voor de Gulag, het verzamelen van voorwerpen en loadouts."
Het bericht sluit af met de aankondiging dat Ranked Play terugkeert naar Modern Warfare 2, samen met een aantal nieuwe maps voor de multiplayer. Ook worden nieuwe modi toegevoegd. Hierover maakt de uitgever in de komende weken nog meer bekend.
Bekijk de tweet hieronder zelf.

Geruchten kloppen

Eerder deze week ging al het gerucht dat het nieuwe seizoen uitgesteld zou gaan worden. Toen leek het er op dat het tweede seizoen van beide games pas zou starten op 16 februari. In werkelijkheid start het nieuwe seizoen dus al een dagje eerder.